Bingo spelen voor geld

Wilt u online bingo spelen voor echt geld? Dat kan!

Met de intrede van het internet is er veel veranderd in de wereld van kansspellen. Waar men vroeger nog naar de bingohal moest om prijzen in de wacht te slepen die in totaal niet hoger dan 2500 euro mochten zijn, mogen aanbieders van online bingo veel grotere prijzen aanbieden. Bingo is overigens net als het spelen van krasloten, in toenemende mate populair aan het worden op het internet.

Het aantal websites waar u online bingo voor geld kunt spelen groeit dan ook gestaag. Binnen een aantal jaar is het aantal spelers van online bingo maar liefst verdriedubbeld. Dit komt niet alleen door de veel hogere prijzen die u kunt winnen als u online bingo voor geld speelt, maar ook door het gebruiksgemak, de toegankelijkheid en de vele extra opties die u krijgt bij online bingo aanbieders. Allemaal voordelen waar exploitanten van bingohallen, en uiteraard hun spelers, alleen maar van kunnen dromen.

Een van de mogelijkheden die veel aanbieders van online bingo voor geld u kunnen bieden, is betalen met iDeal. Dit is een betaalmethode die ontwikkeld is door de verschillende grote banken in Nederland, waarbij u gelijk geld van uw rekening kunt laten afschrijven, en waarbij uw bankgegevens niet bewaard hoeven te worden door de aanbieders van online bingo. Dankzij de laatste versleutelingstechnologie, de zeer korte tijd die nodig is om geld te storten, en de keuze van veel aanbieders van online kansspellen om iDeal in hun aanbod van betalingsmogelijkheden op te nemen, heeft iDeal binnen korte tijd naam gemaakt als een van de meest gebruikte betalingsmethoden.
Uiteraard zijn er ook nog talloze andere manieren om bingo voor geld te spelen. Zo kunt u bij veel aanbieders betalen met uw telefoon. U kunt ofwel bellen naar een speciaal nummer, of een sms sturen met een speciale code, waardoor het bedrag van uw keuze van uw telefoonrekening wordt afgeschreven. Ook deze methode is zeer snel, veilig en secuur.

Betaalt u liever met een creditcard? Dat kan natuurlijk ook. Door de meeste grote aanbieders van online bingo voor geld worden veruit de meeste creditcards ook geaccepteerd. Wel ligt hierbij meestal het minimum vereiste stortingsbedrag iets hoger dan bij iDeal of bij betalingen via de telefoon; bijvoorbeeld 15 euro in plaats van 10 euro. Dit neemt echt niet weg dat betalen met creditcards ook een van de populaire en veilige betalingsmethoden is.
Als u besluit om bingo voor geld te spelen, kunt u vaak grote prijzen in de wacht slepen, die zoals eerder gezegd vaak stukken hoger liggen dan die in een ouderwetse bingohal. Bedragen van honderden, duizenden of zelfs jackpots van tienduizenden euro’s zijn eerder regel dan uitzondering. Uiteraard is dit volledig afhankelijk van hoeveel u inzet, uw speelmethode, en het aantal spelers in een online gokhal. Als het druk is maakt u uiteraard minder kans om de eerste te zijn die “Bingo!” mag roepen, maar mocht u de gelukkige zijn, dan kunt u rekenen op flinke geldprijzen. En wilt u wél bingo voor geld spelen, maar geen grote risico’s nemen, en speelt u meer voor de lol? Ook dan kunt u nog steeds leuke prijsjes in de wacht slepen, die nog steeds makkelijk in de tientallen euro’s kunnen oplopen.

Al met al is bingo voor geld spelen een van de nieuwste rages in de online kansspellen sector, die naast ontzettend leuk en spannend, ook nog eens winstgevend kan zijn. Aangezien de betere aanbieders van online bingo vaak gratis speelgeld van een aantal euro aanbieden, kunt u het op uw gemak uitproberen zonder er ook maar iets aan kwijt te zijn. Velen gingen u voor!