Bingocams

Bingocams: de nieuwste rage bij online bingo!

Bingocams is een van de populairste aanbieders van online bingo. Hetgeen waarin Bingocams zich onderscheidt van andere online bingo aanbieders, is dat u andere spelers via de webcam kunt ontmoeten. Dit maakt de speelervaring bij Bingocams een stuk persoonlijker; als u niet alleen maar met elkaar kunt chatten maar elkaar ook kunt zien, komt de ervaring zo dicht mogelijk bij die van een echte bingohal. Een van de pluspunten aan Bingocams ten opzichte van een echte bingohal zit in de grote winsten die u ermee in de wacht kunt slepen, en uiteraard het gebruiksgemak. U kunt gewoon vanuit uw eigen huis live bingo spelen en ook nog eens andere mensen ontmoeten.
Als u zich inschrijft bij bingocams krijgt u een inschrijfbonus van maar liefst 5 euro speeltegoed. Hiermee kunt u kijken of Bingocams iets voor u is. Heeft u een spelletje gespeeld, is het goed bevallen en wilt u verder spelen? Dan krijgt u bij uw eerste storting een welkomstbonus van maar liefst 200%, die kan oplopen tot 100 euro. Dat wil zeggen dat als u 50 euro stort op uw Bingocams account, u maar liefst 100 euro extra als bonus bij krijgt! Vele uren speelplezier gegarandeerd!

Bingocams bonus

Bingocams heeft tevens een hoop andere leuke bonussen, zoals de webcam bonus die iedere maand wordt uitgereikt aan de speler die het leukste bingo win moment via zijn of haar webcam deelt met de andere spelers. De tweede prijs voor het leukste webcam moment is 500 euro, en de eerste prijs is maar liefst 1000 euro! Wees dus creatief en gebruik uw humor, en wie weet is deze bonus straks voor u! Leuke extra details zoals deze maken Bingocams tot een unieke website in zijn soort. Ook kunt u met de bekende social network website Hyves uw profiel verbinden aan Bingocams, en met uw Hyves vrienden een potje bingo spelen. Dit is een unieke optie binnen Nederland die Bingocams tot een van de meest gezellige bingo websites maakt.

Als u met meerdere kaarten speelt, maakt u uiteraard meer kans om de eerste te zijn die “bingo!” roept. Uiteraard moet u voor elke kaart een klein bedrag betalen, dus probeer slim in te schatten hoe u uw winkansen verdeelt, hoeveel u bereid bent om in te leggen, en of u voor de grote winsten gaat of meer voor de lol en een leuk zakcentje wilt spelen. Volgens ervaren bingospelers levert 5 kaarten per ronde het beste resultaat op: zo neemt u niet een heel groot risico, maar kunt u nog steeds mooie prijzen in de wacht slepen. Het is maar net wat u er zelf van wilt maken!

Het aanbod aan jackpots dat Bingocams rijk is is ook breed en divers. Van elk kaartje dat u koopt gaat er een klein deel naar deze jackpots, die daardoor steeds groter wordt. Dit wordt een progressieve jackpot genoemd. Als iemand de jackpot heeft gewonnen, wordt deze weer teruggebracht naar zijn basiswaarde, die nog steeds altijd lekker hoog ligt. Tevens is het zo dat als u regelmatig bij Bingocams speelt, u een hoge spelerstatus kunt verdienen. Als u hier genoeg van opspaart wordt u VIP lid. Hierdoor kunt u meespelen aan exclusieve toernooien, en een nieuwe spelerstatus in de wacht slepen: Platinum of Diamond. Deze grote hoeveelheid aan opties en bonussen maken Bingocams tot een uitstekende keuze onder de online bingowebsites, die echt waar levert voor uw geld!