Bingocams

Alles over bingocams

Bingocams: de nieuwste rage bij online bingo!

Bingocams is een van de populairste aanbieders van online bingo. Hetgeen waarin Bingocams zich onderscheidt van andere online bingo aanbieders, is dat de spelers andere spelers via de webcam kunt ontmoeten. Dit maakt de speelervaring bij Bingocams een stuk persoonlijker; als de spelers niet alleen maar met elkaar kunnen chatten maar elkaar ook kunnen zien, komt de ervaring zo dicht mogelijk bij die van een echte bingohal. Een van de pluspunten aan Bingocams ten opzichte van een echte bingohal zit in de grote winsten die de spelers ermee in de wacht kunnen slepen, en uiteraard het gebruiksgemak. De speler kan gewoon eigen huis live bingo spelen en ook nog eens andere mensen ontmoeten.
Als iemand* zich inschrijft bij bingocams krijgt de speler een inschrijfbonus van maar liefst 5 euro speeltegoed. Hiermee kan de speler kijken of Bingocams iets is voor de speler. Heeft de speler een spelletje gespeeld, is het goed bevallen en wilt de speler verder spelen? Dan krijgt de speler bij de eerste storting een welkomstbonus van maar liefst 200%, die kan oplopen tot 100 euro. Dat wil zeggen dat als iemand 50 euro stort op het Bingocams account, de speler maar liefst 100 euro extra als bonus er bij krijgt! Vele uren speelplezier gegarandeerd!

Bingocams bonus

Bingocams heeft tevens een hoop andere leuke bonussen, zoals de webcam bonus die iedere maand wordt uitgereikt aan de speler die het leukste bingo win moment via zijn of haar webcam deelt met de andere spelers. De tweede prijs voor het leukste webcam moment is 500 euro, en de eerste prijs is maar liefst 1000 euro! Wees dus creatief en gebruik humor, en wie weet is deze bonus straks voor de speler! Leuke extra details zoals deze maken Bingocams tot een unieke website in zijn soort. Ook kan de speler met de bekende social network website Hyves zijn profiel verbinden aan Bingocams, en met Hyves vrienden een potje bingo spelen. Dit is een unieke optie binnen Nederland die Bingocams tot een van de meest gezellige bingo websites maakt.

Als een speler met meerdere kaarten speelt, maakt de speler uiteraard meer kans om de eerste te zijn die “bingo!” roept. Uiteraard moet de speler voor elke kaart een klein bedrag betalen, dus probeer slim in te schatten hoe de speler de winkans verdeelt, hoeveel de speler bereid is om in te leggen, en of de speler voor de grote winsten gaat of meer voor de lol en voor een leuk zakcentje wilt spelen. Volgens ervaren bingospelers levert 5 kaarten per ronde het beste resultaat op: zo neemt de speler niet een heel groot risico, maar kan de speler nog steeds mooie prijzen in de wacht slepen. Het is maar net wat de speler er zelf van wilt maken!

Het aanbod aan jackpots dat Bingocams rijk is is ook breed en divers. Van elk kaartje dat een speler koopt gaat er een klein deel naar deze jackpots, die daardoor steeds groter wordt. Dit wordt een progressieve jackpot genoemd. Als iemand de jackpot heeft gewonnen, wordt deze weer teruggebracht naar zijn basiswaarde, die nog steeds altijd lekker hoog ligt. Tevens is het zo dat als een speler regelmatig bij Bingocams speelt, de speler een hogere spelerstatus kan verdienen. Als de speler hier genoeg van opspaart wordt de speler VIP lid. Hierdoor kan de speler meespelen aan exclusieve toernooien, en een nieuwe spelerstatus in de wacht slepen: Platinum of Diamond. Deze grote hoeveelheid aan opties en bonussen maken Bingocams tot een uitstekende keuze onder de online bingowebsites.