Online bingo

Alles over online bingo

Bingo spelen op internet

Bingo spelen op het internet, of online bingo zoals dat ook wel wordt genoemd, is heel populair en wordt steeds populairder. Een van de belangrijkste redenen daarvoor is dat de speler het eigenlijk altijd en overal kan spelen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar en wanneer de speler maar wilt. Daarnaast kan de speler vaak gratis bingo spelen op internet. Het voordeel van gratis bingo spelen is dat de speler net zolang kan spelen als de speler wilt, het kost de speler nooit geld. Het nadeel is echter, dat al wint de speler nog zo veel geld, de speler kan het nooit laten uitbetalen. Daarvoor moet de speler bingo spelen op internet om echt geld.

Play for real

Speelt de speler bingo op internet om echt geld, dan kan de speler van te voren een aantal credits of munten kopen waarmee de speler weer de kaarten kan kopen. Veelal bovenaan het scherm kan de speler dan zien hoeveel kaarten de speler nog kan kopen. Heeft de speler gewonnen, dan komt de spelers prijzengeld daar weer bij. Ook bij bingo spelen op internet kan de speler vaak meerdere kaarten per speel ronde kopen, maar daar zit over het algemeen wel een maximum aantal aan, want anders is het niet meer overzichtelijk.

Gratis bingo spelen op internet

Wie niet om echt geld wil spelen, maar puur voor de fun, die kan gratis bingo online spelen. Soms zitten er echter wel beperkingen aan het gratis bingo spelen, bijvoorbeeld een beperkt aantal rondes, slechts 1 kaart per ronde of een beperkte toegangsduur. Dit kan per aanbieder verschillen.